Редактор: e-mail: Кадър бТВМного ми беше трудно да обяснявам в Брюксел това,

...
Редактор: e-mail: Кадър бТВМного ми беше трудно да обяснявам в Брюксел това,
Коментари Харесай

Захариева: Много ми беше трудно да обяснявам в Брюксел това, което се случва в България

Редактор: 

e-mail: 

Кадър бТВ

Много ми беше мъчно да изяснявам в Брюксел това, което се случва в България - за какво би трябвало да гласуваме за първи път на избори единствено машинно. По това нещо, като страна член на Европейския съюз, ще се наредим  до страни като Венецуела и по този начин нататък. Трябваше да изяснявам, че в действителност няма да е допустимо да гласуваме на хартия, тъй че не ме радваше, че се постановяваше да обясня, тъй като, мисля, че всеки външен министър би трябвало да работи за репутацията на България и повярвайте ми, беше неприятно, проблем за репутацията на България е ограничението на гласуването с бюлетини.

Това сподели някогашният външен министър Екатерина Захариева в " Лице в лице " по бТВ.

Защото има хора, и аз съм една от тези хора, които не са поддръжници на машинното гласоподаване То се видя, 24% от българите желаят да гласоподават хартиено. Те не имат вяра на програмен продукт, който е създаден във Венецуела, аз нямам доверие на програмен продукт, създаден във Венецуела, само че момента съм сложена в обстановка да гласоподавам. С машини гасуването е по-бавно, сподели още Екатерина Захариева.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР